TV & Internet


Ejerforeningen Kirkevænget 6 ABC

Internet


I ejerforeningen har vi pr. 1. januar 2018 en kollektiv aftale om internet med Novomatrix som leverandør af en forbindelse på 300/300 Mbit. Det er ikke muligt som beboer at framelde sig aftalen. Internet opkræves månedligt forud af ejerforeningens administrator, Amager Ejendomsadministration, via BS under opkrævningslinjen "Internet". Prisen er pr. måned 115 kr.


Har du problemer med, eller spørgsmål i øvrigt til internettet, bedes du kontakte Novomatrix direkte. Kig enten på deres hjemmeside http://novomatrix.dk eller ring til dem på 70 22 22 00.  Er du førstegangsbruger af internettet, og skal opsætte en trådløs router kan du finde vejledning på Novomatrix hjemmeside under menupunktet "Support", og ellers følge den vejledning/brugsanvisning, der følger med din trådløse router. Såfremt Novomatrix' netværk er nede og du derfor ikke kan komme på, kan du følge driftsstatus her: http://novomatrix.dk/support

TV


Ejerforeningen har pr. 1. januar 2018 en kollektiv frivillig aftale om TV-Grundpakke fra YouSee, for de beboere der ønsker at være med i en sådan. Dette sikrer en lavere pris på Grundpakken end hvis man som enkelt beboer individuelt bestilte Grundpakken.

Ønskes ekstra kanaler oven i Grundpakken er dette et fuldt ud individuelt forhold mellem den pågældende beboer og YouSee og vedkommer ikke Ejerforeningen.


Ønsker du nærmere information om priser, tilmelding, afmelding, op- og nedgradering af TV-pakke fra YouSee, så læs mere i dokumentet her: